Hoe te bestellen?

Vooraleer u in uw auto stapt met de bedoeling om bij ons uw gewenste planten te komen kopen, moet u het volgende weten. Een deel van ons assortiment kweken we zelf in volle grond. Vooraleer u ze kan meenemen, moeten wij ze op het veld gaan rooien en klaarmaken. Het andere deel kopen we aan bij boom- en sierplantenkwekers op het moment dat u bij ons besteld. Indien u dus een beplantingsplan hebt gekregen van uw tuinarchitect of u heeft zelf een lijstje samengesteld doet u het volgende:

Maak gebruik van de winkelwagentjes in de online-catalogus en plaats zo uw bestelling
OF
Stuur uw lijstje door via de fax
OF
Bel ons even op en geef telefonisch uw bestelling door
 
Als u enkel planten bestelt uit onze catalogus zal deze na drie* werkdagen voor u klaarstaan.
 
Zoekt u een plant die niet in onze online-catalogus staat, vul dan het contactformulier in. Wij gaan na of we de plant voor u kunnen vinden en geven u een seintje.
 
Twijfelt u nog wat u nu precies wil planten of wil u graag wat meer uitleg bij het kiezen van uw planten bent u uiteraard meer dan welkom. Wij helpen u met plezier verder!
 
* NOTA: drie werkdagen is een richtcijfer dat u in gedachten moet houden. Gaat het om specialere soorten kan het al eens wat langer duren. In sommige gevallen kan het ook sneller.

Kwekerij: Vennestraat 6a, 3130 Begijnendijk, BelgiĆ«     tel. +32 (0)16 56 14 27     fax. +32 (0)16 57 07 55    

©2019    BOOMKWEKERIJ De Bruyn bvba   |   website by horticus
Diversiteit, gekweekt met liefde voor het vak