Advies

Een succesvol groenproject doorloopt vele fasen en elk van deze is belangrijk voor de optimale groei van uw nieuwe aanplant. Dit van bij het ontwerp en de geschikte plantenkeuze, de bodemvoorbereiding, het transport en de aanplant, tot de nazorg en het beheer van de aanplant. Wij willen onze deskundige kennis graag met u delen, en geven op deze adviespagina onze aanbevelingen voor uw aanplant van bij de aankoop tot de nazorg.

Groenprofessional
Onze medewerkers zijn steeds bereikbaar voor persoonlijk advies bij de plantenkeuze voor uw project. U bent ook welkom voor een kwekerijbezoek of om bomen uit te kiezen. Hiervoor kan u een afspraak maken met onze medewerkers. Een afspraak maken.

Particulier
U wenst als particulier bomen, haagplanten, heesters of vaste planten aan te kopen maar heeft hier graag eerst advies over?  Wij helpen u graag bij uw keuze en het bezorgen van een gerichte prijsofferte. U kan hiervoor contact met ons opnemen via het contactformulier of via mail. Tijdens de openingsuren zijn wij ook telefonisch bereikbaar. Voor het persoonlijk bespreken van de plantenkeuze vragen wij u op voorhand een afspraak te maken zodat wij de nodige tijd voor u kunnen vrijmaken. Voor grote bomen en solitairen bestaat er de mogelijkheid deze uit te kiezen in de kwekerij na afspraak. Gezien de grootte van onze 100 hectare tellende kwekerij is een eerste selectie hiervoor wel noodzakelijk en is dit helaas niet mogelijk voor jonge bomen met blote wortel.

Persoonlijk advies

Vond u niet wat u zocht? Neem contact op met onze medewerkers. Zij staan u graag te woord met persoonlijk advies.

Contact